Dit kunt u verwachten op InfraTrends

10
okt

Al 100 infraprofessionals hebben zich aangemeld

Al 100 infraprofessionals hebben zich aangemeld voor InfraTrends 2017. Komt u ook?

Met onder meer:

Prikkelende discussies onder leiding van dagvoorzitter Thalitha Muusse | Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer over infra in een dynamische context zoals conflictgebieden | Interactieve tafelgesprekken | Professor Douglas Sicker van Carnegie Mellon University (Pittsburgh) over de governance van digitale infrastructuren | Doe-sessies over data & security, toekomstverkenning, beschikbaarheid, waarde van infrastructuur en verduurzaming | Bootcamp voor studenten- en jongprofessionals | Hoogleraar Transitiekunde Derk Loorbach over het omgaan met disruptieve veranderingen in o.a. energie, mobiliteit en bouw | NGinfra’s bestuursleden aan het woord.