BOOTCAMP ‘NIEUWE INFRA VOOR DE LEEFBARE STAD’ (12 NOV)

Gratis pitch training én ontmoet de innovatiekoppen van de infrawereld

Alles komt samen in de stad en die stad raakt vol. Dat ervaren we dagelijks: volle treinen, filerijden op de snelweg, geen vrije parkeerplek te vinden, zoeken naar ruimte om rustig te spelen en te recreëren, en de straten liggen open voor werk aan de talloze kabels en leidingen. Hoe houden we de stad een fijne plek om te wonen, werken en recreëren?

Dat ga jij bedenken tijdens de Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ op 12 november in Amersfoort. Je verdiept je in de infravraagstukken waar de 6 grote infrabeheerders van Nederland voor staan en gaat op zoek naar de blind spot van de infrawereld. En je maakt kans op 1.000 euro cash!

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  1. Je ontmoet de knappe koppen van de innovatie-afdelingen van de 6 grootste bedrijven in de infrasector, een unieke kans om je netwerk uit te breiden.
  2. Je krijgt een podium op het InfraTrends Congres (15 november in Delft) om jouw beste oplossing voor de toekomst van de stad te delen met de belangrijkste infrabeheerders van Nederland.
  3. Je krijgt een pitch training en leert een briljante Pecha Kucha presentatie te geven.
  4. En je maakt kans op 1000 euro per team!

Deelnemen aan de Bootcamp is gratis voor studenten en net afgestudeerden. Meld je aan vóór 29 oktober 2018. Het Kennislab voor Urbanisme organiseert deze Bootcamp in opdracht van NGinfra.

MELD JE NU AAN

Schrijf je nu in voor de Bootcamp op 12 november in Amersfoort. Kijk op www.kennislabvoorurbanisme.nl voor alle informatie en om je aan te melden.